Türk Ticaret ve Sanayi Odası İş Forumu

Ana Sayfa » Duyurular » Türk Ticaret ve Sanayi Odası İş Forumu

İLGİ : TOBB’nin 02/11/2021 Tarih ve 34221550-020.03-9829 Sayılı Yazısında;

Türk Konseyi 8. Liderler Zirvesi 12 Kasım 201 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecektir. Türk Konseyi faaliyetleri kapsamında Türk Ticaret ve Sanayi Odası kurulmuş olup, bahse konu Oda’nın
Başkanlığı Birliğimiz Başkanı Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU tarafından yürütülmektedir. Türk Ticaret ve Sanayi Odası İş Forumu, Türk Konseyi Liderler Zirvesi yan etkinliği olarak 10 Kasım
2021 Çarşamba günü İstanbul’da gerçekleştirilecektir. İş Forumu’na Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Macaristan’dan çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firma temsilcilerinin katlımı beklenmektedir. İş Forumu kapsamında, belirtilen ülkelerden katılacak firmalarla ikili iş görüşmeleri yapılabilecektir. Etkinliğe katılacak yabancı firma bilgileri, teyit veren katılımcılarımıza iletilecektir.
Türkçe-Rusça ve İngilizce simultane tercüme hizmetinin sağlanacağı etkinlik saat 14:00-17:30 arasında gerçekleştirilecek olup taslak program ekte sunulmaktadır. Katılım için 2 doz aşı (2. dozun üzerinden en az 15 gün geçmiş olması gerekmektedir.) ya da son 48 saatte yapılmış negatif PCR testi ibraz edilmesi zorunludur.

EK : Türk TSO İş Formu Programı

Saygılarımızla…

Sayın Üyemiz,

9 Haziran 2021 Tarihli ve 31506 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun kapsamında,

Üyelerimizin 30/4/2021 tarihine kadar ödenmemiş Yıllık Aidat ve Munzam Aidat anapara borçlarına yönelik yapılandırma olanağı getirilmiştir.

27/08/2021 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 4420 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı gereği ise 7326 sayılı Kanunun 10 uncu maddesinin dördüncü fıkrasında yer alan başvuru ve ilk taksit sürelerinin birer ay uzatıldığı belirtilmiştir.

Bu durumda, üyelerin Kanundan faydalanmak için yapacağı başvuru süresi bir ay uzatılarak 31/10/2021 tarihine, yapılandırmaya başvuranların borçlarının ilk taksit süresi de bir ay uzatılarak 30/11/2021 tarihine kadar uzatılmıştır.

Diğer Bilgiler:

1.Söz konusu yapılandırmadan yararlanmak isteyen üyelerimizin, en geç 31 Ekim 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe birimine kaşe ve imzalı dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (web sayfamızdan ve oda veznelerinden, matbu dilekçe temin edilebilir.)

2.Yapılandırmaya başvuran üyelerimiz aidat borçlarını peşin ve/veya 6 taksit şeklinde ödeyebilecektir.

3.Belirtilen döneme isabet eden tutarlara ait tahakkuk etmiş olan gecikme zamları tahsil edilmeyecektir.

Yapılandırmada taksitli ödeme seçeneğini talep eden üyelerimizin;

Bilgilerinize önemle duyurulur.

EK:DİLEKÇE