Türk Ticaret ve Sanayi Odası İş Forumu

Ana Sayfa » Duyurular » Türk Ticaret ve Sanayi Odası İş Forumu

İLGİ : TOBB’nin 02/11/2021 Tarih ve 34221550-020.03-9829 Sayılı Yazısında;

Türk Konseyi 8. Liderler Zirvesi 12 Kasım 201 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecektir. Türk Konseyi faaliyetleri kapsamında Türk Ticaret ve Sanayi Odası kurulmuş olup, bahse konu Oda’nın
Başkanlığı Birliğimiz Başkanı Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU tarafından yürütülmektedir. Türk Ticaret ve Sanayi Odası İş Forumu, Türk Konseyi Liderler Zirvesi yan etkinliği olarak 10 Kasım
2021 Çarşamba günü İstanbul’da gerçekleştirilecektir. İş Forumu’na Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Macaristan’dan çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firma temsilcilerinin katlımı beklenmektedir. İş Forumu kapsamında, belirtilen ülkelerden katılacak firmalarla ikili iş görüşmeleri yapılabilecektir. Etkinliğe katılacak yabancı firma bilgileri, teyit veren katılımcılarımıza iletilecektir.
Türkçe-Rusça ve İngilizce simultane tercüme hizmetinin sağlanacağı etkinlik saat 14:00-17:30 arasında gerçekleştirilecek olup taslak program ekte sunulmaktadır. Katılım için 2 doz aşı (2. dozun üzerinden en az 15 gün geçmiş olması gerekmektedir.) ya da son 48 saatte yapılmış negatif PCR testi ibraz edilmesi zorunludur.

EK : Türk TSO İş Formu Programı

Saygılarımızla…