Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi-Tarımsal Gıda Ağ Oluşturma Etkinliği

Ana Sayfa » Duyurular » Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi-Tarımsal Gıda Ağ Oluşturma Etkinliği

Sayın üyemiz;

İLGİ : TOBB’nin 14/01/2022 tarih ve E-34221550-720-487 Sayılı Yazısında;

Avrupa Birliği’nin sağladığı mali destekle, Birliğimiz ve “Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği” (EUROCHAMBRES) işbirliğinde yürütülmekte olan “Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD)” projesi kapsamında, 27-28 Ocak 2022 tarihlerinde, çevrim içi olarak, “TEBD Tarımsal Gıda Ağ Oluşturma” etkinliği gerçekleştirilecektir.
TEBD Tarımsal Gıda Ağ Oluşturma Etkinliğinin amacı, tarımsal gıda sektöründeki temel konuları tartışmak ve şirketler arasında ağ oluşturarak katılımcıların yeni pazarlara, tedarikçilere, tüccarlara, ilgili kuruluşlara vb. erişimlerini sağlamak ve işbirliklerini geliştirmektir.
TEBD Tarımsal Gıda Ağ Oluşturma Etkinliği, altı farklı oturum, paneller ve interaktif yuvarlak masalar aracılığıyla, “tarımsal gıda” alanındaki temel konuları tartışmak ve firmalar arasında yeni ortaklıklar kurmalarına fırsat yaratmak için bir araya getirecektir:
1. Coğrafi İşaretli Ürünler
2. Kuruyemişler ve Meyve
3. Aromatik Bitkiler
4. Dondurulmuş Gıdalar (su ürünleri dahil olmak üzere)
5. Sağlıklı Yaşam için Besleyici Ürünler (vegan, glutensiz, diyabetik vb.)
6. Bio-organik gıda
Etkinliğe katılmak için gündemin de yer aldığı “https://events.tebd.eu/event/TEBDagrifoodnetworkingevent?language=tr-TR” linkinden kayıt yaptırılması gerekmektedir. Etkinlik 27 Ocak 2022
tarihinde başlayacak olup, grup seanslarında Türkçe ve İngilizce simültane çeviri sağlanacaktır.
Etkinlikte, “Ağ Oluşturma Dijital Platformu” üzerinden firma/kurumlar ile ikili görüntülü görüşmeler yapılması imkanı sunulacaktır. Bu çerçevede, katılımcıların sisteme bilgi girişine başlamak için öncelikle “Click Here To Get Started” butonuna tıkladıktan sonra firmaları/kurumları ile ilgili sayfada belirtilen soruları cevaplamaları ve kayıt formunu doldurmaları (profil oluşturmaları) gerekmektedir.
Etkinlikten 10 gün önce, katılımcılar, etkinlik içindeki ikili görüşmelerini planlamak üzere dijital platforma giriş yapmaları için davet mesajı (kayıt formlarındaki elektronik posta yada formda belirtildi ise cep telefonlarına) alacaklardır. Kendilerine gelen mesaj sonrası, platforma giriş yapan katılımcılar, katılımcı listesine göz atabilecek ve kimlerle tanışmak istediklerini (ikili görüşmelerini) kendileri seçebileceklerdir. Bu çerçevede platform üzerinden ikili görüşmelerini planlayan katılımcılar etkinlik içinde görüşmelerini başlatabilecektir.
Yukarıdaki açıklamalar çerçevesinde kaydını tamamlayan ancak etkinlikte ikili görüşme yapmak istemeyen katılımcıların ise, toplantı tarihinde https://events.conversationstarter.net/e/tebd-agri-food” linkine girerek, “log-in” kısmında yer alan kullanıcı adı ve şifrelerini doldurarak toplantıya erişmeleri mümkün olacaktır.
Platforma giriş konusunda sorular olması durumunda, tebd@eurochambres.eu elektronik posta adresinden teknik destek alınabilecektir.

Saygılarımızla…