Ana Sayfa » Duyurular » Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi Yüksek Düzeyli İş Dünyası Diyaloğu Etkinliği

İlgi: TOBB’nin 16.02.2021 tarihli ve 34221550-720-1512 Sayılı Yazısı;

İlgi kayıtlı yazıda, Avrupa Birliği’nin sağladığı mali destekle TOBB ve “Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği” (EUROCHAMBRES) işbirliğinde yürütülmekte olan “Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD)” projesi kapsamında, 10-11 Mart 2021 tarihlerinde, “Türkiye-AB Yüksek Düzeyli İş Dünyası Diyaloğu” etkinliği, online toplantı platformunda gerçekleştirilecektir.

Bakanlarımız, Avrupa Komisyonu Üyeleri, Türk ve Avrupa iş dünyasının önemli temsilcileri ve Uluslararası Finans Kuruluşlarının üst düzey yetkililerinin katılım sağlayacağı, “Türkiye-AB Yüksek Düzeyli İş Dünyası Diyaloğu” etkinliğinde, “Yüksek Düzeyli Açılış Oturumu”, “AB Yeşil Mutabakatı çerçevesinde AB-Türkiye Ekonomik ve Ticari İlişkileri ve Ortak Zorluklar”, “AB Yeşil Düzenine Geçişte Mesleki Beceriler”, “Toparlanma, Yatırım ve Sürdürülebilir Finansman”, “Döngüsel Ekonomi” başlıklarında dört tematik alan ile genel kapanış oturumları yer almaktadır.

Etkinlik 10 Mart 2021 tarihinde, 10:30-12:00 saatleri arasındaki yüksek düzeyli açılış oturumu ile başlayacak olup, etkinlik boyunca Türkçe ve İngilizce simültane çeviri sağlanacaktır. Etkinliğe katılmak için gündemin de yer aldığı http://events.tebd.eu/event/high-level-business-dialogue internet adresinden kayıt yaptırılması gerekmektedir.