Ana Sayfa » Haberler » Türkiye Büyük Millet Meclisinin 100.Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

Milli iradenin hayata geçirildiği Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 100.yıldönümü birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gururla kutlanmaktadır. TBMM 100 yıl önce olduğu gibi bugünde milli bağımsızlığımız ve gelecegimizi teminat altına almak için gurur ve azimle çalışmaya devam etmektedir.“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye’nin aydınlık geleceği çocuklara emanetidir. Bu bayram, dünyada çocuklara armağan edilen barışın ve kardeşliğin simgesi olan ilk ve tek bayramdır. Bu duygularla 23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kuruluşun mimarı aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını ve Milli Egemenligimizin 100.yılını en içten dileklerimle kutluyorum.

Mahmut ÖZKOÇ

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/