Türkiye Sigorta Sektörü Zirvesi ve İşbirliği Fuarı

Ana Sayfa » Duyurular » Türkiye Sigorta Sektörü Zirvesi ve İşbirliği Fuarı

18/01/2022 Tarih E-34221550-210.01.01-558 Sayılı yazısı

Bilindiği üzere, ülkemiz ticaret ve sanayisinin sağlıklı bir şekilde gelişebilmesi, tarım ve hayvancılıkta sürekliliğin sağlanabilmesini teminen sigortacılık sektörünün de gelişmesi büyük önem arz etmektedir. Bu bilinçle Birliğimiz, ülkemiz sigortacılık sektörünün gelişmesi ve toplumda sigorta bilincinin artırılmasına yönelik faaliyetlere özel önem vermekte ve bu husustaki çalışmaları desteklemektedir.
Bu kapsamda, ülkemiz sigortacılık sektörünün gelişimine katkı sağlamak ve toplumda sigorta bilincinin artışına yönelik olarak 3-5 Mart 2022 tarihlerinde Antalya’da Birliğimizin de destekleri ile Türkiye Sigorta Sektörü Zirvesi ve İşbirliği Fuarı düzenlenecektir.
Ayrıntılı bilgi ve katılım için “https://sigortacilikfuar.com” adresli internet sayfası ziyaret edilmelidir.

EK: Türkiye Sigorta Sektörü Zirvesi ve İşbirliği Fuarı