Ana Sayfa » Duyurular » Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi (U-ETDS) Bölgesel Seminerleri Hakkında

Sayın Üyemiz,

TOBB’dan alınan yazıda, Karayolu Taşıma Yönetmeliği çerçevesinde adlarına C2, C3. Kİ, K3, Ll, L2, Nl, N2, Rl, R2, Mİ, M2, Pl, P2, Tl ve. veya T2 yetki belgesi düzenlenmiş firmaların, faaliyetlerine ilişkin bilgilerini Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemine (U-ETDS), elektronik olarak eklemeleri iletmeleri zorunlulukları kapsamında Birlik üyesi gerçek ve tüzel kişilerin bilgilendirilmesi amacıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı himayesinde ve TOBB ev sahipliğinde bölgesel elektronik toplantılar düzenlenmesinin planlandığı belirtilmektedir.

Planlanan toplantıların webinar şeklinde gerçekleştirileceği belirtilmekte olup, katılımcıların soruları ile görüş ve önerilerini hem sistem üzerinden mesaj yazmak suretiyle iletebileceği, hem de sistem üzerinden söz isteyip sözlü olarak iletebilecekleri belirtilmektedir. Bahsi geçen konuda hazırlanan seminer planı ve toplantı linkleri ekte sunulmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

EK :UETDS SEMİNER PLANI 10.06.2021