Uluslararası Basra Petrol-Gaz Konferans ve Fuarı

Ana Sayfa » Duyurular » Uluslararası Basra Petrol-Gaz Konferans ve Fuarı

İlgi: TOBB’nin 04/03/2022 Tarih E-34221550-720-2315 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda, Irak Dışişleri Bakanlığı tarafından Bağdat Büyükelçiliğimize iletilen bir örneği ekli
Nota’ya atfen, 4-7 Ekim 2022 tarihlerinde Basra’da “Uluslararası Basra Petrol ve Gaz Konferans ve Fuarı”nın
düzenleneceği ve etkinliğe ülkemizden katılım sağlanmasından memnuniyet duyulacağı kaydedilmektedir.
Organizasyona ilişkin irtibat bilgileri ekte sunulmaktadır.

Uluslararası Basra Petrol-Gaz Konferans ve Fuarı