Uluslararası Meysan Enerji, İmar ve Yatırım 7. Konferans ve Fuarı

Ana Sayfa » Duyurular » Uluslararası Meysan Enerji, İmar ve Yatırım 7. Konferans ve Fuarı

İLGİ : TOBB’nin 25.10.2021 Tarih ve 34221550-720-9613 Sayılı Yazısında;

İlgi : Ticaret Bakanlığı’nın 15.10.2021 tarihli ve E-52229414-724.01.01-00068251641 sayılı yazısı.
İlgide kayıtlı yazıda, “Uluslararası Meysan Enerji, İmar ve Yatırım 7. Konferans ve Fuarı” nın Meysan’da 20-23 Şubat 2022 tarihleri arasında, Al Sakar Al Dahabi Reklam, Yayın, Fuar ve Konferanslar Düzenleme ve Gerçekleştirme Şirketi’nce Irak Fuarlar ve Ticari Hizmetler Genel Şirketi koordinasyonunda düzenleneceği ifade edilmektedir.
Yazıda devamla, fuarın organizasyonunu üstlenen “Al Sakar Al Dahabi Reklam, Yayın, Fuar ve Konferanslar Düzenleme ve Gerçekleştirme Şirketiyle aşağıdaki irtibat bilgileri üzerinden iletişime geçilebileceği belirtilmektedir:

Adres : Bağdat-Kahramane Meydanı
E-posta : golden.fa@outlook.com