ERTSO BAŞKANI ÖZKOÇ’TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Ana Sayfa » Haberler » ERTSO BAŞKANI ÖZKOÇ’TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası(ERTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özkoç, Kurban Bayramı için bir kutlama mesajı yayımladı. Özkoç, yayımladığı mesajda;

Türk milleti ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutlayan Özkoç, birlik ve beraberliğin sembolü olan bayramların, dini ve kültürel olarak büyük anlam taşıdığını söyledi. Özkoç, tüm dünyanın mücadele ettiği Covıd-19 pandemisi ile sıkıntılı günler geçiren toplumun artık daha güçlü bir Türkiye için çalışmaya odaklandığını kaydetti.

Özkoç, zor günlerin ancak birlik, beraberlik duygularıyla yenilip, ortak sevinçlere dönüşebileceğini ifade ederek, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Bayramlar birlik, beraberlik ve hoşgörü duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutularak insanların kaynaşmasına ve kenetlenmesine aracılık eden toplumsal hayatımıza ayrı bir güzellik ve zenginlik katan günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygusunu hep birlikte yaşamak ve bu güzel duyguların hayatımızın her anına yansıması dileğiyle, vatandaşlarımızın, üyelerimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutlar, acıdan, sıkıntıdan, kederden uzak huzur içinde bir bayram geçirmenizi temenni ederim.”

Mahmut ÖZKOÇ

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/