Ziraat Bankası A.Ş-Akaryakıt Sektörü Özel Destek Paketi

Ana Sayfa » Duyurular » Ziraat Bankası A.Ş-Akaryakıt Sektörü Özel Destek Paketi

24.03.2022 tarihinde Ziraat Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından  Birliğimize intikal eden, “Akaryakıt Sektöründe Özel Destek” paketi bilgilendirilmesi yapılmıştır.Bu Bilgilendirmeye göre; Ziraat Bankası, akaryakıt sektörüne yönelik üye işyeri komisyon ve ücretleri ile teminat mektubu komisyonlarında indirime gitmiştir. Böylece akaryakıt bayilerine bu dönemde finansal destek sağlayarak, firma faaliyetlerinin sürdürülebilirliğine katkı verilmesi hedeflenmektedir.
Bu amaçla, kredi kartı ve banka kartı ile yapılacak akaryakıt satışları için üç modelde, 6 farklı özel fiyatlama seçeneği oluşturulmuştur. Ayrıca, uygulamaya alınan yeni fiyatlama modeline destek sağlamak amacıyla, Ziraat Bankası kart müşterilerine yönelik kampanyalar da devreye alınacaktır. Akaryakıt alımlarında Ziraat Bankası’na ait  kartların kullanılması durumunda bayilere daha da uygun avantaj sağlanmaktadır. Diğer taraftan, akaryakıt bayilerine verilecek teminat mektubu komisyonlarına ilişkin tabela fiyatlarında da
%50 indirim uygulanacaktır. Bu uygulamalardan yararlanmak isteyen akaryakıt bayileri, çalıştıkları veya en yakın Ziraat Bankası Şubesine başvurabilecektir.Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.

Özel Fiyatlama Tablosu