14 Ekim Dünya Standartlar Günü Webinarı

Ana Sayfa » Haberler » 14 Ekim Dünya Standartlar Günü Webinarı

14 Ekim Dünya Standartlar Günü etkinlikleri çerçevesinde ülkemiz standardizasyon politikaları ve teknik komite çalışmaları hakkında 14 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 15:00’te internet üzerinden bir seminer gerçekleştirilecektir.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa Varank, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türk Standardları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Sn. Adem Şahin’in

katılımıyla gerçekleştirilecek olan seminerde standardizasyon konusunda güncel gelişmeler anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

14 Ekim Dünya Standartlar Günü Standardizasyon Konusunda Güncel Gelişmeler

(Webinar – İnternet Üzerinden)
14 Ekim 2020 Çarşamba – Saat: 13:00

Seminere katılım adresi:    http://webinar.tobb.org.tr  linkinden katılabilirsiniz.
Tüm üyelere katılım ücretsizdir.

Program:
13:00 – 13:45 Açılış Konuşmaları