14 Ekim Dünya Standartlar Günü Webinarı

Ana Sayfa » Haberler » 14 Ekim Dünya Standartlar Günü Webinarı

14 Ekim Dünya Standartlar Günü etkinlikleri çerçevesinde ülkemiz standardizasyon politikaları ve teknik komite çalışmaları hakkında 14 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 15:00’te internet üzerinden bir seminer gerçekleştirilecektir.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa Varank, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türk Standardları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Sn. Adem Şahin’in

katılımıyla gerçekleştirilecek olan seminerde standardizasyon konusunda güncel gelişmeler anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

14 Ekim Dünya Standartlar Günü Standardizasyon Konusunda Güncel Gelişmeler

(Webinar – İnternet Üzerinden)
14 Ekim 2020 Çarşamba – Saat: 13:00

Seminere katılım adresi:    http://webinar.tobb.org.tr  linkinden katılabilirsiniz.
Tüm üyelere katılım ücretsizdir.

Program:
13:00 – 13:45 Açılış Konuşmaları

Prof. Dr. Adem Şahin – TSE Başkanı
M. Rifat Hisarcıklıoğlu –TOBB Başkanı
Mustafa Varank – Sanayi ve Teknoloji Bakanı

13:45 – 14:45 Standardizasyon Konusunda Güncel Gelişmeler Paneli

Moderatör: Dr. Halil İbrahim Çetin – TSE Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
Niyazi Seçgin – TSE Standard Hazırlama Merkezi Başkanı
Hasan Çağlayan Dündar – TOBB Reel Sektör, Ar-Ge ve Uygulama Dairesi Başkanı
Ozan Devlen – MTC 123 “Akışkan Güç Sistemleri” Ayna Komite Başkan Yardımcısı

14:45 – 15:00 Soru Cevap
Seminer ile ilgili iletişim: kobi@tobb.org.tr  , 0312 218 21 86

Saygılarımızla.

ODA AİDATLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU !!!

Sayın Üyemiz,

2020 yılı Oda aidatlarının (yıllık ve munzam) 1. ve 2. taksitlerinin son ödeme süresi; 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 17:30’da sona erecektir.

ODA AİDATLARINIZI;

Son ödeme gününden sonra tahsil edilecek aidatlara gecikme zammı eklenerek (kanun gereği) tahsil edilecektir.

EREĞLİ KONYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/