14 Ekim Dünya Standartlar Günü Webinarı

Ana Sayfa » Haberler » 14 Ekim Dünya Standartlar Günü Webinarı

14 Ekim Dünya Standartlar Günü etkinlikleri çerçevesinde ülkemiz standardizasyon politikaları ve teknik komite çalışmaları hakkında 14 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 15:00’te internet üzerinden bir seminer gerçekleştirilecektir.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa Varank, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türk Standardları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Sn. Adem Şahin’in

katılımıyla gerçekleştirilecek olan seminerde standardizasyon konusunda güncel gelişmeler anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

14 Ekim Dünya Standartlar Günü Standardizasyon Konusunda Güncel Gelişmeler

(Webinar – İnternet Üzerinden)
14 Ekim 2020 Çarşamba – Saat: 13:00

Seminere katılım adresi:    http://webinar.tobb.org.tr  linkinden katılabilirsiniz.
Tüm üyelere katılım ücretsizdir.

Program:
13:00 – 13:45 Açılış Konuşmaları

Prof. Dr. Adem Şahin – TSE Başkanı
M. Rifat Hisarcıklıoğlu –TOBB Başkanı
Mustafa Varank – Sanayi ve Teknoloji Bakanı

13:45 – 14:45 Standardizasyon Konusunda Güncel Gelişmeler Paneli

Moderatör: Dr. Halil İbrahim Çetin – TSE Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
Niyazi Seçgin – TSE Standard Hazırlama Merkezi Başkanı
Hasan Çağlayan Dündar – TOBB Reel Sektör, Ar-Ge ve Uygulama Dairesi Başkanı
Ozan Devlen – MTC 123 “Akışkan Güç Sistemleri” Ayna Komite Başkan Yardımcısı

14:45 – 15:00 Soru Cevap
Seminer ile ilgili iletişim: kobi@tobb.org.tr  , 0312 218 21 86

Saygılarımızla.

Yıllık Aidat ve Munzam Aidat

Ödeme Süreleri

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu’nun 50. Maddesine istinaden, Üyelerimizin yıllık ve munzam aidatlarını Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitle ödeyebilecekleri ifade edilmiştir.

Üyelerimizin herhangi bir cezai müeyyideye kalmamaları için aidatlarını gününde ödemeleri önemle duyurulur.

Son Ödeme Tarihleri;

1. Taksit 30.06.2022