KOBİ’ler ve Kurumlar İçin Siber Güvenlik Bilgilendirme Semineri

Ana Sayfa » Haberler » KOBİ’ler ve Kurumlar İçin Siber Güvenlik Bilgilendirme Semineri

KOBİ’leri ve kurumları siber güvenlik konusunda bilgilendirmek amacıyla 13 Ekim 2020 Salı günü    saat 14:00’te internet üzerinden bir seminer gerçekleştirilecektir.

İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde bireysel ve kurumsal siber güvenlik, sistem/veri güvenliği, risk ve tehditler ile siber suç türleri ve hukuki boyutları,güncel suç yöntemleri ve örnek vakalar anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

KOBİ’ler ve Kurumlar İçin Siber Güvenlik Bilgilendirme Semineri

(Webinar – İnternet Üzerinden)
13 Ekim 2020 Salı – Saat: 14:00

Seminere katılım adresi:https://tobb-org.zoom.us/j/92777007890