Konya Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Web Sitesine Hoşgeldiniz

E-Posta : konyaereglitso@tobb.org.tr

Telefon : 0332 713 10 73

2020 NEFES KREDİSİ ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

Ana Sayfa » Haberler » 2020 NEFES KREDİSİ ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası olarak Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Mahmut ÖZKOÇ  ve Ereğli Denizbank Şube Müdürü Sn.Serkan Kaya 2020 Nefes Kredisi Hakkında ortak basın açıklamasında bulundular.Basın açıklamasında üye işletmelerimizin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere geçtiğimiz dönemlerde gerçekleştirilen nefes kredisi projesi tekrardan başlatılmıştır.Bu çerçevede üyelerimiz, Denizbank Şubesine başvuruda bulunarak kredi kullanabilecektir.Bununla birlikte ilerleyen haftalarda kamu bankalarımızın da projeye dahil edilmesi söz konusudur.

Üyelerimizin kullanacağı kredi 2020 yılı sonuna kadar anapara ve faiz ödemesiz 2021 yılı 12 ay eşit taksitle geri ödemeli toplam en fazla 20 ay vadeli olan kredinin brüt faiz oranı yıllık %7.50 olacaktır. İmzalanan protokol çerçevesinde kullandırılacak kredinin limiti 3 Milyon ve TL altında cirosu olan işletmeler  25.000,00 TL kullanabileceklerdir.

KOBİ’ler krediye başvurabilmek için öncelikle odamızdan Nefes Kredisi Başvuru İçin açıklamalı Faaliyet Belgesi alacaktır.

Kredi kullanımında maddi teminat aranmayacaktır.Kredi değerlendirme sürecinde odamızdan kredi talep eden firmalar için herhangi bir kredi onayına iştirak etmeyecek ve referans vermeyecektir.Protokol imzalayan bankalar KGF’ye ödenecek %0.03 kefalet başvuru bedeli ve komisyonu dışında üyelerimizden herhangi bir masraf komisyonu talep etmeyecektir. İlgili nefes Kredisi Hakkında basın açıklamasının detaylarına oda web sayfamızdan ayrıca  https://www.ereglimetro.com.tr/ozkoctan-nefes-kredisi-aciklamasi-38707h.htm ve http://www.yenieregli.net/?interstitial=true sayfalarından ulaşabilirsiniz.

Nefes Kredisinin üyelerimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz.

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı

Bu içerik toplam 103 kişi tarafından okunmuş.
TR / ENG
WhatsApp Şikeyet-Öneri-0 530 340 9651