Üyelerimiz İçin Nefes Kredisi Başvuruları Başladı

Ana Sayfa » Haberler » Üyelerimiz İçin Nefes Kredisi Başvuruları Başladı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirdiği KOBİ finansman projesi “TOBB Nefes Kredisi” tekrar başladı. TOBB’un öncülüğünde, Oda ve Borsaların katkılarıyla gerçekleştirilecek yeni Nefes Kredisi için imzalar TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş tarafından atıldı.

27.04.2020 tarihi itibariyle siz üyelerimizin Denizbank şubesinden başvuruda bulunarak kredi kullanma şansları olacaktır. Kredinin faiz oranı yıllık brüt %7,5 olup, 2020 yılı sonuna kadar anapara ve faiz ödemesi olmayacak 2021 yılında 12 ay eşit taksitle geri ödeme yapılacaktır. 3 Milyon TL ve altında cirosu olan işletmeler azami 25.000,00 TL kredi kullanabileceklerdir.

Üyelerimiz krediye Odamızdan veya online aldıkları “TOBB NEFES KREDİSİ İÇİNDİR” ibareli faaliyet belgesi ile başvurmaları gerekmektedir.