Birlik ve Dayanışmayı Paylaşmaya Hep Birlikte İhtiyacımız Var

Ana Sayfa » Haberler » Birlik ve Dayanışmayı Paylaşmaya Hep Birlikte İhtiyacımız Var

Ereğli  Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut ÖZKOÇ, Mübarek Ramazan ayımızın ülkemize başta sağlık olmak üzere manevi birlik ve dayanışma vesilesiyle bereket ruhu, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etmiştir.

2020 yılında Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Mübarek Ramazanımızı buruk ve hüzünle karşılamış bulunmaktayız. Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle ülkemiz olarak her zamanki gibi daha çok birlik ve dayanışmaya ihtiyacımız vardır.

Yaşadığımız ve içinde bulunduğumuz Koronavirüs (Covid-19), Mübarek Ramazan ayımızı ve  tüm maneviyatımızı yaşamamıza bir engel değildir.  Bütün olumsuzluklara rağmen korku ve endişeye, karamsarlığa kapılmadan  umudumuzu kaybetmeyelim,direncimizi kırmayalım. Bu dönem zarfında zor günleri hep birlikte atlatacağız ve inşallah huzura kavuşacağız.

Mübarek Ramazan ayında da önceden alınmış olan Koronavirüs (Covid-19) ile ilgili kurallara uyalım ve tedbir almaya özen gösterelim. Bu vesile ile sağlıklı günlere ve yaşamlara kavuşma temennisi ile birlikte Ereğli halkımızın Mübarek Ramazan ayının hayırlı olmasını dilerim.

Ereğli (Konya) Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı

“Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” 09/06/2021 tarih ve 31506 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kanun çerçevesinde, Oda aidat borcu olan üyeler, borçlarını gecikme cezasız peşin olarak ödeyebilir veya gecikme cezasız olarak 6 taksitte ödemek üzere yapılandırabilirler. Yasadan faydalanmak isteyen üyelerimiz 30.09.2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe birimine dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Diğer Bilgiler:

1. Kanun 30/04/2021 ve daha önceki dönemlere ilişkin vadesi geçmiş aidat borçlarını kapsamaktadır.

2. Kanun kapsamında taksitlendirilen aidatların 1. taksitleri 31 Ekim 2021 tarihine kadar olmak üzere altı eşit taksitte ödenecektir.

3. Kanun kapsamında yapılandırılan aidatların taksit ödemeleri aylık olarak yapılır ve ödeme süresinde kısmen veya tamamen 1 taksitin ödenmemesi durumunda yapılandırma iptal edilir.

4. Üyelerimizin taksitlendirme imkanından faydalanabilmeleri için 30 Eylül 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe birimine kaşe ve imzalı dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (web sayfamızdan ve oda veznelerinden, matbu dilekçe temin edilebilir.)

5. Peşin ödeme yapmak isteyen üyelerimiz de 30/09/2021 tarihine kadar dilekçe ile müracaat ederek, 31 Ekim 2021 tarihine kadar gecikme cezasız olarak borçlarının tamamını ödeyebilirler.

EK:DİLEKÇE

Bilgilerinize sunulur.

EREĞLİ (KONYA) TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI

Sayın Üyelerimiz,

Oda Üyelik Aidatlarınızı Haziran ayı içerisinde odamız muhasebe ve tahsilat servisine, www.uye.tobb.org.tr adresinde bulunan online aidat butonu üzerinden ya da aşağıda belirtilen banka hesap numarasına açıklamalı olarak havale-eft yoluyla ödeyebilirsiniz. Yaptığınız ödeme dekontunu konyaereglitso@tobb.org.tr adresine göndermeniz rica olunur.

Halk Bank A.Ş.

Ereğli Şubesi

IBAN:TR05 0001 2009 5110 0016 0000 37

Sayın Üyemiz,

Koronavirüs salgınının ekonomik etkilerinin sınırlanmasına katkı sunmak ve KOBİ’lere uygun koşullarda finansman desteği sağlamak amacıyla “2021 Nefes Kredisi”, 10 Bankanın katılımı ile TOBB ve KGF işbirliğinde 1 Haziran 2021 itibarı ile uygulamaya alınacaktır.

Nefes Kredi Paketi ile;

Katılımcı Bankalar

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.

TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI T.A.O.

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş.

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.

YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş.

AKBANK T.A.Ş.

DENİZBANK A.Ş.

ZİRAAT KATILIM BANKASI A.Ş.

VAKIF KATILIM BANKASI A.Ş.

Ereğli (Konya) Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı