Birlik ve Dayanışmayı Paylaşmaya Hep Birlikte İhtiyacımız Var

Ana Sayfa » Haberler » Birlik ve Dayanışmayı Paylaşmaya Hep Birlikte İhtiyacımız Var

Ereğli  Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut ÖZKOÇ, Mübarek Ramazan ayımızın ülkemize başta sağlık olmak üzere manevi birlik ve dayanışma vesilesiyle bereket ruhu, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etmiştir.

2020 yılında Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Mübarek Ramazanımızı buruk ve hüzünle karşılamış bulunmaktayız. Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle ülkemiz olarak her zamanki gibi daha çok birlik ve dayanışmaya ihtiyacımız vardır.

Yaşadığımız ve içinde bulunduğumuz Koronavirüs (Covid-19), Mübarek Ramazan ayımızı ve  tüm maneviyatımızı yaşamamıza bir engel değildir.  Bütün olumsuzluklara rağmen korku ve endişeye, karamsarlığa kapılmadan  umudumuzu kaybetmeyelim,direncimizi kırmayalım. Bu dönem zarfında zor günleri hep birlikte atlatacağız ve inşallah huzura kavuşacağız.

Mübarek Ramazan ayında da önceden alınmış olan Koronavirüs (Covid-19) ile ilgili kurallara uyalım ve tedbir almaya özen gösterelim. Bu vesile ile sağlıklı günlere ve yaşamlara kavuşma temennisi ile birlikte Ereğli halkımızın Mübarek Ramazan ayının hayırlı olmasını dilerim.

Ereğli (Konya) Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı