Birlik ve Dayanışmayı Paylaşmaya Hep Birlikte İhtiyacımız Var

Ana Sayfa » Haberler » Birlik ve Dayanışmayı Paylaşmaya Hep Birlikte İhtiyacımız Var

Ereğli  Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut ÖZKOÇ, Mübarek Ramazan ayımızın ülkemize başta sağlık olmak üzere manevi birlik ve dayanışma vesilesiyle bereket ruhu, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etmiştir.

2020 yılında Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Mübarek Ramazanımızı buruk ve hüzünle karşılamış bulunmaktayız. Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle ülkemiz olarak her zamanki gibi daha çok birlik ve dayanışmaya ihtiyacımız vardır.

Yaşadığımız ve içinde bulunduğumuz Koronavirüs (Covid-19), Mübarek Ramazan ayımızı ve  tüm maneviyatımızı yaşamamıza bir engel değildir.  Bütün olumsuzluklara rağmen korku ve endişeye, karamsarlığa kapılmadan  umudumuzu kaybetmeyelim,direncimizi kırmayalım. Bu dönem zarfında zor günleri hep birlikte atlatacağız ve inşallah huzura kavuşacağız.

Mübarek Ramazan ayında da önceden alınmış olan Koronavirüs (Covid-19) ile ilgili kurallara uyalım ve tedbir almaya özen gösterelim. Bu vesile ile sağlıklı günlere ve yaşamlara kavuşma temennisi ile birlikte Ereğli halkımızın Mübarek Ramazan ayının hayırlı olmasını dilerim.

Ereğli (Konya) Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı

ODA AİDATLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU !!!

Sayın Üyemiz,

2020 yılı Oda aidatlarının (yıllık ve munzam) 1. ve 2. taksitlerinin son ödeme süresi; 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 17:30’da sona erecektir.

ODA AİDATLARINIZI;

Son ödeme gününden sonra tahsil edilecek aidatlara gecikme zammı eklenerek (kanun gereği) tahsil edilecektir.

EREĞLİ KONYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/