ABD – Türkiye Hidrojen Enerjisi ve Yakıt Deposu Teknolojileri Forumu

Ana Sayfa » Duyurular » ABD – Türkiye Hidrojen Enerjisi ve Yakıt Deposu Teknolojileri Forumu

İlgi: TOBB’nin 10.06.2021 tarihli ve 84403118-720- 5583 sayılı yazısı;

İlgi kayıtlı yazıda, 15-16 Haziran 2021 tarihlerinde Cisco Webex platformu üzerinden T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, ABD Enerji Bakanlığı, ABD Ticaret Bakanlığı ve ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından desteklenen “ABD – Türkiye Hidrojen Enerjisi ve Yakıt Deposu Teknolojileri Forumu” düzenleneceği bildirilmektedir. Yazıda devamla, ilgili etkinlik dilinin İngilizce olacağı ve tercüme hizmeti sağlanmayacağı ve yalnızca ABD ve Türk firmaları ile her iki ülkeden devlet yetkililerine açık olacağı belirtilmektedir. Anılan etkinliğin broşürü ekte sunulmaktadır.

EK :BROŞÜR