Bangladeş – International Investment Summit 2021

Ana Sayfa » Duyurular » Bangladeş – International Investment Summit 2021

İLGİ : TOBB’nin 27/09/2021 Tarih ve 84403118-720-8690 Sayılı Yazısı Hakkında;

İlgi : Ticaret Bakanlığı’nın 23.09.2021 tarih ve 67515075 sayılı yazısı.
İlgi yazıda, Dakka Ticaret Müşavirliğimizden alınan bir yazıya atfen, Bangladeş Yatırım Geliştirme İdaresi (Bangladesh Investment Development Authority – BIDA) tarafından, 28-29 Kasım 2021 tarihlerinde “International Investment Summit 2021” adlı etkinliğin gerçekleştirilmesinin planlandığı ve Bangladeş Başbakanı Şeyh Hasina Vecid’in söz konusu etkinliğe onur konuğu olması beklendiği ifade edilmektedir.
Yazıda devamla ülkemizin etkinlik kapsamındaki 16 hedef ülkeden biri olduğu belirtilmekte olup, etkinliğe ait Kavram Kağıdı ve taslak program ekte iletilmektedir.

Saygılarımızla…

EK : Bangladeş Yatırım Formu -Kavram Kağıdı