Bangladeş’le Ticaret Yapan Firmalarımıza Yönelik Uyarı

Ana Sayfa » Duyurular » Bangladeş’le Ticaret Yapan Firmalarımıza Yönelik Uyarı

İLGİ: TOBB’nin 84403118-720-7462 Sayılı Yazısında;

İlgi : Ticaret Bakanlığı’nın 16.08.2021 tarih ve 66402017 sayılı yazısı.
İlgi yazıda, Dakka Ticaret Müşavirliğinden alınan bir yazıya atfen, Bangladeş’te Md. Sakhawat Hossain isimli şahsın Türkçe bilmesinin avantajını da kullanarak Türk firmalarla kurmuş olduğu ilişkilerde kötü niyetli ve dolandırmaya yönelik davranışlar sergilediği yönünde şikayetler alındığı, son günlerde bazı Türk firmalarla denim/denim kumaşı ticareti yapacağı (veya yapmakta olduğu) bilgisi edinildiği bildirilmektedir. İlgili kişi bilgileri yazımız ekinde sunulmuştur;

Saygılarımızla…

EK :Bangladeş’le Ticaret Yapan Firmalara Yönelik Uyarı Metni