Ana Sayfa » Duyurular » Binalarda Yenilenebilir Enerji – Solar ve Jeotermal ve Enerji Verimliliği Hakkında

İLGİ :24/08/2021 Tarih ve 84403118-720-7667 Sayılı Yazı Hakkında;

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası’ndan alınan bilgiye göre, Almanya’dan ilgili firmaların katılımları ile 14 Eylül 2021 tarihinde elektronik ortamda “Binalarda güneş enerjisi ve jeotermal enerji odağında yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği” konulu bir sempozyumun gerçekleştirilmesi öngörülmektedir. Sempozyum kapsamında, Türkiye’den ve Almanya’dan uzman konuşmacıların katılımıyla çerçeve koşulları, teknolojik gelişmeler ve iyi uygulama örneklerinin ele alınması planlanmaktadır. Sempozyumda Almanca-Türkçe simültane tercüme hizmeti sunulacaktır. Ayrıca, sempozyumu takiben, Türk ve Alman firma temsilcileri arasında elektronik ortamda görüşmeler düzenlenecektir.
Sempozyuma kayıt yaptırmak, sempozyumda yer alacak Alman firmaların faaliyet ve ilgi alanlarına ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak ve ikili görüşmelere katılmak için https://www.dtr-ihk.de/tr/etkinlikler/etkinlikbilgileri/erneuerbare-energien-und-energieeffizienz-in-gebaeuden-mit-fokus-auf-solar-und-geothermie linkinin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Saygılarımızla…