Çin Halk Cumhuriyeti Sohbet Toplantısı

Ana Sayfa » Duyurular » Çin Halk Cumhuriyeti Sohbet Toplantısı

İlgi: TOBB’nin 10.06.2021 tarihli ve 84403118-720-5605 sayılı yazısı;

İlgi kayıtlı yazıda, 16 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 10.30’da Guanco Ticaret Ataşemizin moderatörlüğünde, Çin’in en büyük sınır-ötesi e-ticaret platformu olan, Alibaba Group bünyesindeki TMALL Global yetkililerinin konuşmacı olarak katılarak, moda ve bebek / anne ürünleri kategorilerinde TMALL Global platformu aracılığıyla Çin e-ticaret pazarına giriş imkanlarını, bilgi ve tecrübelerini Türk iş insanlarıyla paylaşacağı e-sohbet toplantısının İngilizce olarak gerçekleştirileceği belirtilmektedir. TMALL Global bünyesinde moda ile bebek / anne kategorilerinde yer alan ürünlere ilişkin liste ile toplantı detayları ve katılım linkini içeren program ekte sunulmaktadır.

EK  :ÇİN HALK CUMHURİYETİ SOHBET TOPLANTISI