Çin’e Süt Ürünleri İhracat İzni Alan Firmalarımız;

Ana Sayfa » Haberler » Çin’e Süt Ürünleri İhracat İzni Alan Firmalarımız;

Türkiye’den Çin’e gerçekleştirilecek süt ürünleri  ihracatı yapabilecek firma listesi kapsamında Türkiye genelinde sektörün önde gelen 54 firma içerisinden;odamız üyeleri ve ilçemizin önemli işletmelerinden olan Demireller Akaryakıt Nakliyat Ticaret Sanayi Limited Şirketi ve Torunoğlu Süt ve Gıda Mamülleri Sanayi Ticaret ve Pazarlama Anonim Şirketlerine girmiş oldukları yeni pazar yatırımlarının hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederiz.

Mahmut ÖZKOÇ

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/