Çin’e Süt Ürünleri İhracat İzni Alan Firmalarımız;

Ana Sayfa » Haberler » Çin’e Süt Ürünleri İhracat İzni Alan Firmalarımız;

Türkiye’den Çin’e gerçekleştirilecek süt ürünleri  ihracatı yapabilecek firma listesi kapsamında Türkiye genelinde sektörün önde gelen 54 firma içerisinden;odamız üyeleri ve ilçemizin önemli işletmelerinden olan Demireller Akaryakıt Nakliyat Ticaret Sanayi Limited Şirketi ve Torunoğlu Süt ve Gıda Mamülleri Sanayi Ticaret ve Pazarlama Anonim Şirketlerine girmiş oldukları yeni pazar yatırımlarının hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederiz.

Mahmut ÖZKOÇ