Sokağa Çıkma Kısıtlaması (22.05.2020 24:00 – 26.05.2020 24:00)

Ana Sayfa » Haberler » Sokağa Çıkma Kısıtlaması (22.05.2020 24:00 – 26.05.2020 24:00)

Sayın Üyemiz,

İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen yazıda korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler çerçevesinde 22.05.2020 tarihi saat 24.00 ile 26.05.2020 tarihi saat 24.00 arasında ekte belirtilen istisnalar hariç olmak üzere 81 ilimizde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmasına karar verilmiştir.

Kısıtlama İstisna kapsamındaki kişiler ile açık olacak iş yeri, işletme ve kurumlarla ilgili bilgilere, aşağıda sunmuş olduğumuz yazıdan ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla.

Sokağa Çıkma Kısıtlaması

ODA AİDATLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU !!!

Sayın Üyemiz,

2020 yılı Oda aidatlarının (yıllık ve munzam) 1. ve 2. taksitlerinin son ödeme süresi; 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 17:30’da sona erecektir.

ODA AİDATLARINIZI;

Son ödeme gününden sonra tahsil edilecek aidatlara gecikme zammı eklenerek (kanun gereği) tahsil edilecektir.

EREĞLİ KONYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/