Cityscape Global Dubai 2021 Fuarı Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » Cityscape Global Dubai 2021 Fuarı Hakkında

İLGİ: TOBB’nin 24.09.2021 tarihli ve 84403118-720-8645 Sayılı Yazısı;

İlgi kayıtlı yazıda, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai Emirliği’nde her yıl düzenlenen “Cityscape Global Dubai” Fuarı’na İstanbul Ticaret Odasınca Türkiye Milli Katılım organizasyonu düzenlenmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Yazıda devamla, 9-11 Kasım 2021 tarihleri arasında Dubai Fuar Merkezi içerisinde gerçekleştirileceği belirtilen bahse konu gayrimenkul fuarının, Türkiye milli iştirakinin m2 katılım bedeli 6.930 TL olduğu belirtilmektedir. Fuara ilişkin duyuru, iletişim bilgileri ve katılım sözleşmesi ekte sunulmaktadır.

EK : KATILIM SÖZLEŞMESİ