Eima Bologna 2022 Bologna Tarım Makineleri Fuar Turu

Ana Sayfa » Haberler » Eima Bologna 2022 Bologna Tarım Makineleri Fuar Turu

Eima Bologna 2022 Bologna Tarım Makineleri Fuar Turu

8-12 Kasım 2022 tarihleri arasında Mavi Rota organizasyonuyla Eima Bologna 2022 Bologna Tarım Makineleri Fuar organizasyonu yapılmaktadır. Fuar detaylarına https://www.mavirotatour.com/eima-bologna linkinden ulaşılabilirsiniz.

Eima Bologna 2022 Bologna Tarım Makineleri Fuar Turu için odamız ve Mavi Rota Turizm ile iletişim sağlayabilir ve fuar detayları ekte sunulmuştur.

EK :Eima Bologna 2022

Saygılarımızla…

Yıllık Aidat ve Munzam Aidat

Ödeme Süreleri

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu’nun 50. Maddesine istinaden, Üyelerimizin yıllık ve munzam aidatlarını Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitle ödeyebilecekleri ifade edilmiştir.

Üyelerimizin herhangi bir cezai müeyyideye kalmamaları için aidatlarını gününde ödemeleri önemle duyurulur.

Son Ödeme Tarihleri;

1. Taksit 30.06.2022