Eurotier Hannover Tarım Fuarı 2022

Ana Sayfa » Duyurular » Eurotier Hannover Tarım Fuarı 2022

Eurotier Hannover Tarım Fuarı 2022

15-18 Kasım 2022 Tarihleri arasında Mavi Rota organizasyonuyla Eurotier Hannover Tarım Fuarı 2022 organizasyonu yapılmaktadır. Fuar detaylarına https://www.mavirotatour.com/eurotier-hannover linkinden ulaşılabilirsiniz.

Tarım Hayvancılık ve Yemcilik sektöründeki en son yenilikleri görmek için Hannover Tarım Fuarı ziyareti için odamız ve Mavi Rota Turizm ile iletişim sağlayabilir ve fuar detayları ekte sunulmuştur.

EK :Eurotier Hannover Tarım Fuarı 2022

Saygılarımızla…

Yıllık Aidat ve Munzam Aidat

Ödeme Süreleri

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu’nun 50. Maddesine istinaden, Üyelerimizin yıllık ve munzam aidatlarını Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitle ödeyebilecekleri ifade edilmiştir.

Üyelerimizin herhangi bir cezai müeyyideye kalmamaları için aidatlarını gününde ödemeleri önemle duyurulur.

Son Ödeme Tarihleri;

1. Taksit 30.06.2022