Ana Sayfa » Haberler » Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs Ayı Yönetim Kurulu ve Meclis Toplantıları Online Platformda Gerçekleştirildi

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs Ayı Yönetim Kurulu ve  Meclis Toplantıları online platformda video konferans şeklinde gerçekleştirildi.

Uzaktan erişimle gerçekleştirilen toplantıya Meclis Başkanı Enver Bozkurt odamız toplantı salonundan iştirak ettiler.

Meclis Başkanı Enver Bozkurt Başkanlığında yapılan Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, meclis üyelerinin çoğunluğunun çevrimiçi katılımı ile gerçekleştirildi.

Yoklama ve gündem maddelerinin oylanmasının ardından Şubat-Mart ayı Mizan ve ekleri ile Bütçe İzleme Raporu, Genel Sekreter Murat Karpuzcu’nun sunumunun ardından oylanarak, meclis üyeleri tarafından tasdik edildi.

Yönetim Kurulu’nun aylık faaliyetleri ve ERTSO çalışmaları hakkında bilgi vermek üzere  ERTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut ÖZKOÇ dünya, ülke ve ilçe gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak ERTSO faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.