ETUYS Yetkilendirme KEP ile Evrak Gönderimi Hk.

Ana Sayfa » Duyurular » ETUYS Yetkilendirme KEP ile Evrak Gönderimi Hk.

İlgi : TOBB’nin 17/08/2021 Tarih ve 34221550-050.99-sayılı yazısı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne iletilen; Elektronik Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Bilgi Sistemi (E-TUYS) yetkilendirmesi için yapılacak başvurulara dair yazı ekte yer almaktadır.

EK:ETUYS Yetkilendirme KEP ile Evrak Gönderimi