Fas Yatırım Arazisi Temin Portalı

Ana Sayfa » Duyurular » Fas Yatırım Arazisi Temin Portalı

Rabat Ticaret Müşavirliğimiz tarafından alınan bir yazıya atfen, Fas Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından yatırımcılar için sanayi arazilerine yönelik yeni bir internet portalının hizmete açıldığı
belirtilmiştir. Söz konusu portal çerçevesinde,

 Portalın yatırımcılara özellikle sanayi arazileri hakkında geniş bir veri tabanı sağlayarak bilgiye erişim
açısından ihtiyaçlarının karşılanması için açıldığı,

 Çok dilli platform sayesinde yatırımcıların Fas genelinde hangi endüstriyel arazinin mevcut olduğunu,
ihtiyaçlarına en uygun endüstriyel araziye ve fiyatına ilişkin bilgiye ulaşabildiği,

 Anılan portalda arazi aramasının çeşitli kriterlere göre yapılabildiği ve yatırımcının en uygun arazi
teklifini tespit ettikten sonra ilgili kurumla irtibata geçebileceği hususlarına yer verilmektedir.

Söz konusu portala “https://industrial-estate.gov.ma/” sitesi üzerinden ulaşılabildiği belirtilmiştir. Bilgilerinize sunarız.