American Association of Clinical Chemistry (AACC) Fuarı

Ana Sayfa » Duyurular » American Association of Clinical Chemistry (AACC) Fuarı

Amerika İstanbul Başkonsolosluğu’nun ilgide kayıtlı elektronik posta mesajı ile, 26-28 Temmuz 2022 tarihleri arasında ABD’nin Şikago kentinde laboratuvar teknolojileri alanında dünyanın önde gelen fuarlarından biri olan “American Association of Clinical Chemistry (AACC)” fuarının gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Yazıda devamla, Amerikan Ticaret Bakanlığı tarafından uluslararası katılımcılar için sertifikalandırılan ACCC fuarında aşağıda listelenen laboratuvar ve moleküler dignostik teknolojileri alanında beşyüzün üzerinde firmanın ürünlerinin tanıtılacağı belirtilmektedir.
*abused drugs * allergies * autoimmune diseases * automation and robotics * blood gas/electrolytes * bone markers * cancer diagnostics and markers * cardiac diagnostics and markers cholesterol testing * clinical decision systems * cytology/histology * DNA/RNA testing * endocrine testing * flow cytometry * genetic testing/genotyping * genomics, proteomics * glucose * glycohemoglobin * hematology * hemostatis/coagulation * immunoassay * infectious diseases * information systems/informatics * mass spectrometry * microbiology * nutrition * OEM and research product * osteoporosis * patient self-testing * pharmacogenomics * point-of-care testing * TDM/toxicology * thyroid testing * urinanalysis * viral genotyping Amerikan Ticaret Bakanlığı özel kodu ile firmalarımız adına fuar ziyaretçi kaydının Amerikan Başkonsolosluğu Ticaret Ataşeliği tarafından yapılması durumunda aşağıdaki imkanlar sağlanacaktır:

 Fuar ücretinin alınmaması,

 ABD vizesi ihtiyacı olması halinde, fuar organizatörlerinden sağlanacak resmi vize davetiye yazısı ve
ABD vize grup randevusu için destek, (Vize için önemli not: Grup randevusu için en geç 9
Haziran 2022 tarihine kadar Ticaret Ataşeliğinin listesine girmiş olma şartı vardır.)

 International Trade Center (ITC) imkanlarının kullanımı: Amerikalı firmalarla ikili görüşmeler için
buradaki özel odaları kullanabilme, salon ve ücretsiz internetten faydalanabilme,

 Amerikan Ticaret Bakanlığı’nın ”MyBusinessMatchmaking’ platformu üzerinden Amerikalı firmalarla
görüşme takviminin oluşturulması,

 Yabancı iş ortağı arayışı içinde olan Amerikalı fuar katılımcılarının kitapçığına ulaşım hakkı,

 Fuar alanındaki ”Exhibit Hall Industry Workshops and Lectures Series Presentations”a ücretsiz
katılım,

 İndirimli otel rezervasyon opsiyonları (https://meeting.aacc.org/hotel-and-travel)
Bu belge, 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununa göre Güvenli Elektronik İmza ile imzalanmıştır. Evrak Tarih ve Sayısı : 27.05.2022 – 5303 Gelen Tarih Sayı: 27/05/2022 – 486
*BS54VK2C0C* F022/1/01.07.2003/1/06.06.2013 Birliğimizde ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi uygulanmaktadır Sayfa 2 / 2 Ekte ayrıntıları sunulan söz konusu fuara katılmak isteyen firmalarımızın kayıt ve tüm soruları için ebru.olcay@trade.gov adresine yazarak Amerikan Başkonsolosluğu ile temas kurması gerekmektedir.