Gagauz Özerk Yeri Ticaret ve Sanayi Odası İşbirliği Talebi Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » Gagauz Özerk Yeri Ticaret ve Sanayi Odası İşbirliği Talebi Hakkında

İLGİ : 30/11/2021 Tarih ve 34221550-720-10729 Sayılı Yazıda;

İlgi : Ticaret Bakanlığı’nın 18.11.2021 tarih ve 69227554 sayılı yazısı.
İlgi yazıda, Kişinev Ticaret Müşavirliğimizden alınan yazıya atfen, Gagauzya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mihail Pashaly ile gerçekleştirilen görüşmede; anılan Oda’nın ülkemizdeki Ticaret ve Sanayi Odaları ile daha fazla işbirliği yapmayı arzu ettiği belirtilmekte olup, Odaya ait güncel bir “Tanıtım Sunumu” ekte yer almaktadır.

EK :Gagauz Özerk Yeri Ticaret ve Sanayi Odası İşbirliği Talebi Hakkında

Saygılarımızla…