Yazılım Dünyasında Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Webinarı

Ana Sayfa » Duyurular » Yazılım Dünyasında Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Webinarı

İLGİ : TOBB’nin 26/11/2021 Tarih ve 34221550-045.99-10672 Sayılı Yazısında;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Türkiye Patent ve Marka Vekilleri Meclisi ve Türkiye Yazılım Meclisi tarafından 30 Kasım 2021 tarihinde saat 15.00’de “Yazılım Dünyasında Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları” isimli bir seminer gerçekleştirilecektir.

Toplantıya http://webinar.tobb.org.tr adresinde yer alan linkten erişim sağlanabilecektir.

EK : Program(1 Sayfa)

Saygılarımızla…