İhale Duyurusu- Bangladeş Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » İhale Duyurusu- Bangladeş Hakkında

İLGİ: TOBB’nin 09/08/2021 Tarih ve 84403118-720-7200 Sayılı Yazısında;

İlgi : Ticaret Bakanlığı’nın 06.08.2021 tarihli ve 66151825 sayılı yazısı.
İlgide kayıtlı yazıda, Bangladeş Demiryolları (Bangladesh Railways) tarafından düzenlenen “Procurement of 290 Broad Gauge Bogie Covered Wagons, 116 Broad Gauge Bogie Open Wagons and 14 Broad Gauge Bogie Brake Vans for Bangladesh Railways” ve “Procurement of 386 Meter Gauge Bogie Covered Wagons, 174 Meter Gauge Bogie Open Wagons and 20 Meter Gauge Bogie Brake Vans for Bangladesh Railways” konulu ihalelere ilişkin bilgi verilerek, ilgili firma temsilcisinin söz konusu ihalelerde Türk firmalarla işbirliği yapmak istediği belirtilmektedir.
Anılan ihalelere ilişkin ayrıntılar ve iletişim bilgisi ekte sunulmaktadır.

Saygılarımızla…

EK :İHALE DUYURUSU BANGLADEŞ