IsDBG Özel Sektör Forumu Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » IsDBG Özel Sektör Forumu Hakkında

İLGİ :TOBB ‘nin 06/08/2021 Tarih ve 84403118-720-7140 Sayılı Yazısında;

İlgi : İslam Kalkınma Bankası Grubu Özel Sektör Kurumu’nun 04.08.2021 tarihli E-Postası;
İlgide kayıtlı yazıda, İslam Kalkınma Bankası (IsDB) Grubu’nun, 46. Yönetim Kurulu Toplantısı vesilesiyle 2 Eylül 2021 Perşembe günü 09:30-16:30 saatleri arasında “IsDBG Özel Sektör Forumu” düzenleneceği bildirilmektedir.
Yazıda devamla, Taşkent’te gerçekleştirilecek olan ilgili Forum’un amaçlarının; üye ülkelerdeki yatırım, ticaret ve sigorta alanında IsDB Grubu faaliyetlerini, hizmetlerini, girişimlerini ve ortak çözümlerini vurgulamak, üye ülkelerin ilgili deneyimlerini, başarı öykülerini ve en iyi uygulamalarını paylaşmak ve iş dünyası temsilcileri arasında ortaklıklar kurulması için bir platform sağlamak olduğu belirtilmektedir.
İlgili Forumun konuşmacı listesi ekte sunulmakta olup, ayrıntılı bilgiye aşağıdaki iletişim adresleri üzerinden ulaşmak mümkündür:
İnternet sitesi:  www.IsDBG-PSF.org
Hassan Khalifa email: hkhalifa@isdb.org , telefon: +966569326822
Mohamed Al Saati email: mfs@isdb.org , telefon: +966554315181

Saygılarımızla…

EK :ISDBG ÖZEL SEKTÖR FORUMU

“Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” 09/06/2021 tarih ve 31506 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kanun çerçevesinde, Oda aidat borcu olan üyeler, borçlarını gecikme cezasız peşin olarak ödeyebilir veya gecikme cezasız olarak 6 taksitte ödemek üzere yapılandırabilirler. Yasadan faydalanmak isteyen üyelerimiz 30.09.2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe birimine dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Diğer Bilgiler:

1. Kanun 30/04/2021 ve daha önceki dönemlere ilişkin vadesi geçmiş aidat borçlarını kapsamaktadır.

2. Kanun kapsamında taksitlendirilen aidatların 1. taksitleri 31 Ekim 2021 tarihine kadar olmak üzere altı eşit taksitte ödenecektir.

3. Kanun kapsamında yapılandırılan aidatların taksit ödemeleri aylık olarak yapılır ve ödeme süresinde kısmen veya tamamen 1 taksitin ödenmemesi durumunda yapılandırma iptal edilir.

4. Üyelerimizin taksitlendirme imkanından faydalanabilmeleri için 30 Eylül 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe birimine kaşe ve imzalı dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. (web sayfamızdan ve oda veznelerinden, matbu dilekçe temin edilebilir.)

5. Peşin ödeme yapmak isteyen üyelerimiz de 30/09/2021 tarihine kadar dilekçe ile müracaat ederek, 31 Ekim 2021 tarihine kadar gecikme cezasız olarak borçlarının tamamını ödeyebilirler.

EK:DİLEKÇE

Bilgilerinize sunulur.