Kırgızistan Yatırım Projeleri – Bişkek Serbest Ekonomi Bölgesi Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » Kırgızistan Yatırım Projeleri – Bişkek Serbest Ekonomi Bölgesi Hakkında

İLGİ : TOBB’nin 06/08/2021 Tarih ve 84403118-720- 7116 Sayılı Yazısında;

İlgi : Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği’nden alınan 3.08.2021 tarihli e-posta mesajında;

Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliğinin ilgide kayıtlı yazısı ekinde Birliğimize iletilen “Kırgız Gıda İşleme Projeleri” ve “Bişkek Serbest Ekonomi Bölgesi”ne ilişkin bilgi notu ekte sunulmaktadır.

Saygılarımızla…

EK: KIRGIZİSTAN YATIRIM PROJELERİ HAKKINDA