İhale Uygulama Yönetmelikleri Değişikliği Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » İhale Uygulama Yönetmelikleri Değişikliği Hakkında

İLGİ : TOBB’nin 06/12/2021 tarih ve 34221550-041.02-10925 Sayılı Yazısında;

30.11.2021 tarihli ve 31675 sayılı Resmi Gazete’de Kamu İhale Kurumu tarafından aşağıda adları geçen yönetmelikler yayımlanmıştır.

• Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
  • Hizmet Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
  • Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
  • Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
    Yayımlanan yönetmeliklerdeki değişikliklere dair bilgi notu ekte yer almaktadır.

EK : MEVZUAT DEĞİŞİKLİKLERİ ÖZETİ

Saygılarımızla…