KONYA-KARAMAN GİRİŞİMCİ-YATIRIMCI BULUŞMASI DEMODAY PROGRAMI

Ana Sayfa » Duyurular » KONYA-KARAMAN GİRİŞİMCİ-YATIRIMCI BULUŞMASI DEMODAY PROGRAMI

Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) ve InnoPark Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi iş birliğiyle;

Konya ve Karaman’da kurulmuş olan, yüksek katma değer ve hızlı büyüme potansiyeline sahip yeni girişimlere erken aşamada yatırım yapmak misyonu ve “melek yatırımcılık” kavramının
bölgemizde farkındalığının artırılması amacı ile Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) ve InnoPark Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi iş birliğiyle 9 Aralık 2021 Perşembe günü Konya-Karaman
Girişimci-Yatırımcı Buluşması Demoday Programı düzenlenecektir.
Yatırımcı ile girişimciyi buluşturacak olan bu program kapsamında yeni yatırımların oluşmasına hizmet etmesi amacıyla; 20 girişimci, stantlarıyla projelerini/iş fikirlerini tanıtma fırsatı
bulacakken, aralarından seçilen 8 girişimci ise projelerini/iş fikirlerini yatırımcılara sunum ile anlatma imkânına sahip olacaktır.
Ayrıca, etkinlikte InnoPark tarafından kurulan MAVİOKYANUS Melek Yatırım Ağı da tanıtılacak olup, yatırımcılar “Nasıl melek yatırımcı olunur?”, “Melek yatırımcılığın avantajları
nedir?”, “İyi yatırım nasıl anlaşılır?”, “Yatırımcı arayan bir girişimciye neler sorulur?” gibi sorulara yanıt bularak konu hakkında bilgi ve tecrübe elde etme fırsatı bulacaklardır.
Karşılıklı kazanım ve deneyim hedefiyle düzenlenecek etkinliğe iş dünyamızın bütün temsilcilerini davet eder, bilgilerinize sunarız.
Yatırımcılar/işadamları için programa kayıt linki: https://forms.gle/4aMrKka37SJ8xDYS7 (Program fiziki olarak düzenlenecektir. Ancak hem salon düzenlemesi hem de iletişim
noktasında kayıt olmanızı istirham ederiz.)

Tarih: 09 Aralık 2021, Perşembe
Yer: InnoPark Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi Toplantı Salonu
Program akışı:
13.30-14.00 Girişimci stantlarının ziyareti
14.00-14.10 Açılış konuşmaları
14.10-14.30 Melek Yatırımcılık ve Mavi Okyanus bilgilendirme sunumu
Prof. Dr. M. Fatih Botsalı (InnoPark Genel Müdürü)
14.30-16.00 Girişimci sunumları
16.00-17.00 Girişimcilerle ikili görüşmeler ve stantların ziyareti