Kamerun 8. Uluslararası İşletmeler, KOBİ’ler ve Ortaklıklar Fuarı

Ana Sayfa » Duyurular » Kamerun 8. Uluslararası İşletmeler, KOBİ’ler ve Ortaklıklar Fuarı

İLGİ : TOBB’nin 13/10/2021 Tarih ve 84403118-720-9269 Sayılı Yazı Hakkında;

İlgi : Dışişleri Bakanlığı’nın 08.10.2021 tarihli ve 33351388 sayılı yazısı.
İlgide kayıtlı yazıda, Kamerun Hükümetinin Cumhurbaşkanı Paul Biya’nın himayesinde 19-27 Şubat 2022 tarihleri arasında Yaounde’de 8. Uluslararası Yaounde İşletmeler, KOBİ’ler ve Ortaklıklar Fuarı “PROMOTE”un düzenleneceği bildirilmektedir.
Yazıda devamla, “PROMOTE”un 2022 yılı için “Afrika’nın sanayileşmesi, kıtanın ortaya çıkışının anahtarı” başlıklı tema altında yapılacağı bildirilmekte olup, ayrıntılı bilginin www.salonpromote.org internet sitesinden sağlanabileceği ve Uluslararası Interprogress Vakfı’ndan e-posta aracılığıyla (info@interprogress.org) veya telefonla (+237 677 70 76 79) bilgi alınabileceği bildirilmektedir.
Yazıya ekli Kamerun KOBİ’ler, Sosyal Ekonomi ve El Sanatları Bakanlığınca hazırlanan bilgi formu ilişikte sunulmaktadır.

EK : Kamerun Promote Bilgi Formu

Saygılarımızla…