Ana Sayfa » Haberler » Kişisel Verilerin Korunması (KVKK) ve Verbis Kaydı Bilgilendirme Semineri Hakkında

Kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumayı ve kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin yükümlülükleri ile uyacakları usul ve esasları düzenlemeyi amaçlayan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ile kanun kapsamında kayıt olunması zorunlu olan Veri Sorumluları Sicil Bilgi Sistemi (VERBİS) hakkında 15 Eylül 2020  Salı Günü Saat 14:00’te internet üzerinden bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir.

Kişisel Verileri Koruma Kurumu  (KVKK) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bu kapsamda KOBİ’lerin yükümlülükleri hakkında bilgi verilecek ve son kayıt tarihi büyük ve orta ölçekli işletmeler için 30/09/2020,mikro ve küçük ölçekli işletmeler için 31/03/2021 olan VERBİS kaydı anlatılacak olup,seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkında soruları cevaplandırılacaktır.

• VERBİS( Veri Sorumluları Sicil Bilgi Sistemi )kaydı ilgili ekran görüntüleri üzerinden anlatılacaktır.
  • SEMİNERE

linkinden katılım sağlayabilirsiniz.

Tüm üyelere katılım ücretsizdir.

Detaylı Bilgi için; KVKK Bilgilendirme Semineri