Ticaret Müşavirlikleri İle Elektronik Sohbetler ”Brezilya”

Ana Sayfa » Haberler » Ticaret Müşavirlikleri İle Elektronik Sohbetler ”Brezilya”

Ticaret Bakanlığı ev sahipliğinde Ticaret Müşavirlikleri ile Elektronik Sohbetler gerçekleştirilmektedir.

Sao Paulo temsilcileri iş dünyası ile buluşuyor; 11 Eylül 2020 Cuma günü saat 15:30-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olup kayıt için; https://dtybs.ticaret.gov.tr/e-sohbetler/takvim/detay/sao-paulo-temsilcimiz-is-dunyamz-ile-bulusuyor/  linkinden kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

Sohbet toplantısı “Microsoft Teams” uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Toplantıya yukarıdaki linke tıklayarak kayıt olmak suretiyle katılabilirsiniz (Internet Explorer tarayıcısı desteklememektedir).Microsoft Teams uygulaması bilgisayarlara yüklenebileceği gibi web üzerinden de katılım mümkündür. Sohbet toplantısının akıllı mobil cihazlardan takip edilebilmesi için ise Microsoft Teams uygulamasının mobil cihazlara indirilmesi gerekmektedir.

Konuşmacılar:

Cansu Dinçer ZEYBEK – Sao Paulo Ticaret Ataşesi