Kolay İhracat Platformu İhracatçıların Hizmetine Açıldı

Ana Sayfa » Haberler » Kolay İhracat Platformu İhracatçıların Hizmetine Açıldı

Sayın Üyemiz,

Ticaret Bakanlığı tarafından, ihracatta dijital dönüşüm vizyonu doğrultusunda geliştirilen, Türkiye’nin ihracat potansiyeline önemli katkılar sağlamayı amaçlayan, yapay zeka destekli “Kolay İhracat Platformu” hizmete açılmıştır.

İhracatçılara ve ihracat hedefi olan girişimcilere sunulan platform yapay zeka teknolojisi ile çalışan dijital bir danışman niteliğindedir.

Akıllı ihracat robotu firmaların geçmiş faaliyetlerini de göz önünde bulundurarak özel pazar önerileri, doğru ürünleri ve doğru pazar hedeflerini sunar. İhraç ettiğiniz ürünleri tamamlayan ve destekleyen diğer ürünleri ve ürünlerin hangi ülkelere ihraç edildiğini sunar.

Ayrıca, Pazara Giriş Haritası ile seçtiğiniz ürünlerin hedeflediğiniz pazardaki durumunu, rakiplerin payını, ülkemize uygulanan gümrük vergilerini ve vergi şartlarını, ikili anlaşmaları ve ihracatınızı artırmada kritik rol oynayan potansiyel ithalatçı listelerini görebilirsiniz.

Kolay İhracat Platformu’na https://www.kolayihracat.gov.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla.