Mesleki Eğitim Merkezi Diploma Telafi Programı

Ana Sayfa » Duyurular » Mesleki Eğitim Merkezi Diploma Telafi Programı

İLGİ: TOBB’nin 28/12/2021 Tarih ve E-34221550-774.09-11605 Sayılı Yazısında;

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından Birliğimize iletilen 22.12.2021 tarih ve 39613454 sayılı “Kayıt Süresinin Uzatılması” konululu resmi yazı ekte dikkatinize sunulmuştur.
Söz konusu yazıda Mesleki Eğitim Merkezi Diploma Telafi Programı’na son kayıt tarihinin 31 Aralık 2021 mesai bitimi olacak şekilde uzatıldığı bilgisi iletilmektedir.

EK : Kayıt Süresinin Uzatılması Hakkında

Saygılarımızla…