Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Projesi Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Projesi Hakkında

İLGİ : 12/01/2022 Tarih ve E-34221550-030.03-421 Sayılı Yazınız Hakkında;

KOSGEB tarafından 2021 yılında “Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Projesi” başlatılmış olup bu projenin amacı; mikro ve küçük işletmelerin salgın şartlarında faaliyetlerini sürdürmelerinin ve geçmiş dönem ortalama istihdam seviyelerini koruyarak yeni personel istihdam etmelerinin sağlanmasıdır.

“Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek” programına başvurular 2022 yılında bazı değişikliklerle yeniden açılmış olup söz konusu destekten yararlanabilmek için “mesleki ya da teknik lise mezunu en az bir yeni personelin 12 ay boyunca istihdam edilmesi taahhüdü” gerekmektedir.

Programa ilişkin diğer ayrıntılar https://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/genel/detay/7579/proje-ozeti adresinde yer almaktadır. Bu kapsamda söz konusu destekten yararlanmak isteyen üyelerinizin Mesleki Eğitim İş Birliği Protokololü kapsamında yer alan proje okullarından mezunlarını tercih etmeleri gerekmektedir.

Saygılarımızla…