Python Programlamaya Giriş Eğitimi

Ana Sayfa » Duyurular » Python Programlamaya Giriş Eğitimi

TOBB, TOBB ETÜ ve Global Al Hub iş birliğinde yürütülen Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi kapsamında Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamındaki okullarımızın öğrencilerine yönelik Python Programlamaya Giriş Eğitimi 11 Nisan 2022 Pazartesi günü başlayacaktır. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan eğitimin ayrıntıları ve programı ekte dikkatinize sunulmuştur.
Söz konusu eğitimin başta protokol kapsamında sorumlu olduğunuz okullara duyurularak öğrencilerin kayıt yaptırmasının ve katılımının sağlanması önem arz etmektedir. Bu hususta gerekli duyuruların ve eğitime kayıtların yaptırılması, eğitim sonrasında okullarınızdan katılım sağlayan öğrenci sayılarının meslekiegitim@tobb.org.tr adresine iletilmesi gerekmektedir.

EK