Sıfır Atık Bilgilendirme Semineri

Ana Sayfa » Duyurular » Sıfır Atık Bilgilendirme Semineri

İlgi: TOBB’nin 04.06.2021tarihli ve 34221550-045.01- 5359 Sayılı Yazısı;

İlgi kayıtlı yazıda, Konaklama tesislerinde sıfır atık uygulaması hakkında 15 Haziran 2021 Salı günü saat 14:00’te internet üzerinden bir seminer gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOBB işbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde ekli program çerçevesinde konaklama tesislerinde sıfır atık yaklaşımı ve sıfır atık sistemi kurulumu anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

EK : Konaklama Tesislerinde_Sıfir_Atık_Bilgilendirme_Semineri