Sokağa Çıkma Kısıtlaması (15.05.2020 24:00 – 19.05.2020 24:00)

Ana Sayfa » Haberler » Sokağa Çıkma Kısıtlaması (15.05.2020 24:00 – 19.05.2020 24:00)

Sayın Üyemiz,

İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen yazıda korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler çerçevesinde 15.05.2020 tarihi saat 24.00 ile 19.05.2020 tarihi saat 24.00 arasında ekte belirtilen istisnalar hariç olmak üzere Büyükşehir statüsündeki Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak olmak üzere toplam 15 ilimiz sınırları içinde bulunan vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları kısıtlanacaktır.

Kısıtlama İstisna kapsamındaki kişiler ile açık olacak işyeri, işletme ve kurumlarla ilgili bilgilere ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

Sokağa Çıkma Kısıtlamasi