Ana Sayfa » Haberler » Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 2014-2020 IPARD Programı (IPARD II Dönemi) On Birinci Başvuru Çağrı İlanı

Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 14 Ocak 2022 tarihinde On Birinci Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır.
Başvuru kabulüne ilişkin bu çağrı, IPARD Programı 2014-2020 dönemi kapsamında yatırım yapmak isteyen işletmeler tarafından destek almak üzere yapılacak başvurular ile ilgilidir.
PROGRAMIN KAYNAĞI
Faydalanıcılara uygun harcamalar karşılığında sağlanacak olan mali desteğin kaynağı, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanından oluşturulan IPARD Programı Fonu’dur. Bu destek
“Kamu Katkısı” olarak adlandırılmaktadır. Bu kamu katkısı, program çerçevesinde gerçekleşmiş yatırımlar için geri ödemesiz olarak kullandırılacaktır.

Çağrı ilanı ve detaylarına yazımız ekinde sunulmuştur;

EK : IPARD II Onbirinci Başvuru Çağrı İlanı

Saygılarımızla…

Yıllık Aidat ve Munzam Aidat

Ödeme Süreleri

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu’nun 50. Maddesine istinaden, Üyelerimizin yıllık ve munzam aidatlarını Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitle ödeyebilecekleri ifade edilmiştir.

Üyelerimizin herhangi bir cezai müeyyideye kalmamaları için aidatlarını gününde ödemeleri önemle duyurulur.

Son Ödeme Tarihleri;

1. Taksit 30.06.2022