Tataristan firma temsilcileri ile ikili görüşmeler

Ana Sayfa » Duyurular » Tataristan firma temsilcileri ile ikili görüşmeler

İLGİ : TOBB’nin 02/12/2021 Tarih ve 34221550-720-10821 Sayılı Yazısında;

Tataristan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Marat Ahmatov’un başkanlığında iş insanlarından oluşan ve ekte listesi sunulan heyetin Türkiye ziyareti kapsamında 9 Aralık 2021
Perşembe günü 11:00-13:30 saatleri arasında TOBB İstanbul Hizmet Binasında İbrahim Çağlar Toplantı Odasında ev kimyasalları ve kozmetik, konut inşaatı ve yatırım, tekstil, gıda üretimi ve satışı, soğutma ekipmanları imalatı, elektronik tasarım ve üretim, otomobil bileşenleri üretimi, doğal kozmetik üretimi, sergi faaliyetleri ve nakliye hizmetleri alanlarında işbirliği yapmak isteyen Tataristanlı firmaları ile toplantı ve ikili görüşmeler gerçekleştirilecektir.
Türkçe-Rusça tercüme hizmeti sunulacak olan toplantıya ve ikili görüşmelere katılmak isteyen Türk firma temsilcilerinin https://anket.tobb.org.tr/#/anket/tataristan-firmalari-ile-toplanti linkinde yer alan formu 7 Aralık 2021 tarihine kadar eksiksiz doldurması gerekmektedir.
Anılan ikili görüşmelere katılım için 2 doz aşı (2. dozun üzerinden en az 15 gün geçmiş olması gerekmektedir) ya da son 48 saatte yapılmış negatif PCR testi ibraz edilmesi zorunludur.

EK : Tataristan Firma Katılımcı Listesi

Saygılarımızla…