Tataristan’daki Etkinlikler Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » Tataristan’daki Etkinlikler Hakkında

TOBB’dan alınan yazıda Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’nın yazısına atfen; 12. Uluslararası Rusya-İslam Dünyası Ekonomi Zirvesi’nin (KazanSummit 2021) 28-30 Temmuz 2021 tarihlerinde Tataristan’ın başkenti Kazan’da düzenleneceği belirtilmiştir.

Bundan önce düzenlenen etkinlikte Rusya’nın 38 bölgesinden ve 72 ülkeden, 5000’i aşkın katılımcı katılım sağladığı ifade edilmektedir. Bu seneki programın İslam Bankacılığı, helal sanayi, gençlik diplomasisi, çevre güvenliği, ihracatın artırılması ile girişimcilik ve yatırım konularına odaklanacağı vurgulandığı belirtilmiştir.

Etkinlik ile ilgili detaylı bilgiye www.kazansummit.com  , +7 (843) 570 40 01 numaralı telefon ve info@kazansummit.ru adreslerinden ulaşıla bilineceği belirtilmiştir.

Tataristan’ın başkenti Kazan’da, 1-3 Temmuz 2021 tarihlerinde düzenlenecek Uluslararası Agrovolga Tarım Sanayi Fuarı ile ilgili bilgi verildiği belirtilmiştir.

Fuar ile ilgili doküman ekte yer almaktadır. Konuyla ilgili detaylı bilgi için Tataristan Cumhuriyeti Türkiye Cumhuriyeti Yetkili Temsilci Başdanışmanı Hakan Coşkun (0216 537 77 00; hakan@tatartrade.com ) ile irtibata geçile bilineceği belirtilmiştir.

Bilgilerinize Sunarız.

Saygılarımızla.