Tataristan’daki Etkinlikler Hakkında

Ana Sayfa » Duyurular » Tataristan’daki Etkinlikler Hakkında

TOBB’dan alınan yazıda Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’nın yazısına atfen; 12. Uluslararası Rusya-İslam Dünyası Ekonomi Zirvesi’nin (KazanSummit 2021) 28-30 Temmuz 2021 tarihlerinde Tataristan’ın başkenti Kazan’da düzenleneceği belirtilmiştir.

Bundan önce düzenlenen etkinlikte Rusya’nın 38 bölgesinden ve 72 ülkeden, 5000’i aşkın katılımcı katılım sağladığı ifade edilmektedir. Bu seneki programın İslam Bankacılığı, helal sanayi, gençlik diplomasisi, çevre güvenliği, ihracatın artırılması ile girişimcilik ve yatırım konularına odaklanacağı vurgulandığı belirtilmiştir.

Etkinlik ile ilgili detaylı bilgiye www.kazansummit.com  , +7 (843) 570 40 01 numaralı telefon ve info@kazansummit.ru adreslerinden ulaşıla bilineceği belirtilmiştir.

Tataristan’ın başkenti Kazan’da, 1-3 Temmuz 2021 tarihlerinde düzenlenecek Uluslararası Agrovolga Tarım Sanayi Fuarı ile ilgili bilgi verildiği belirtilmiştir.

Fuar ile ilgili doküman ekte yer almaktadır. Konuyla ilgili detaylı bilgi için Tataristan Cumhuriyeti Türkiye Cumhuriyeti Yetkili Temsilci Başdanışmanı Hakan Coşkun (0216 537 77 00; hakan@tatartrade.com ) ile irtibata geçile bilineceği belirtilmiştir.

Bilgilerinize Sunarız.

Saygılarımızla.

EK : Agrovalga Sunum

Sayın Üyemiz,

T.C. İçişleri Bakanlığınca yayımlanan ve;

Ancak belirtilen zaman aralıklarında çalışacak olan personelinize, firmanıza geliş gidişlerde kullanılmak üzere ekte yer alan görev belgesinin verilmesi ve çalışanınızın söz konusu yazıyı yanında bulundurması gerekmektedir.

Ekte tarafınıza sunmuş olduğumuz Görev Belgeleri manuel olarak doldurularak 01/06/2021 tarihine kadar geçerli olacak olup 01/06/2021 tarihinden itibaren işyeri/fabrika/imalathane gibi yerlerde çalışan kişilerin, e­-devlet platformunda yer alan İçişleri Bakanlığı e-başvuru sistemi üzerinden “görev belgesi” başvurusunda bulunması gerekmektedir.

Ayrıca 01/06/2021 tarihine kadar faaliyet belgesi, imza sirküsü, vergi levhası, sgk döküm belgeleri ile birlikte izin belgeleri  geçerli olacaktır.

İçişleri Bakanlığı’nın bu konuda yayınladığı genelge ve “görev belgesi” tarafınıza aşağıda ek olarak sunulmuştur.

EK :Görev Belgesi İçin; Tıklayınız

EK :Görev Belgesi Düzenleme Detayları İçin ; Tıklayınız

COVID-19 Kapsamındaki Tedbirlere Yönelik  Olarak 14/04/2021 Tarih ve  2021/8 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesine İstinaden; Mesai Saatlerimiz Değişmiştir.

15/04/2021 Tarihinden İtibaren Odamız  10:00 – 12:30 ve 13:00-16:00 Saatleri Arasında  Hizmet Verecektir.

Bilgilerinize sunulur,

Saygılarımızla…