Ticaret Müşavirlerimizle Sektörel Elektronik Sohbetler-Romanya

Ana Sayfa » Duyurular » Ticaret Müşavirlerimizle Sektörel Elektronik Sohbetler-Romanya

26 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 14.00’te, Romanya’da görev yapmakta olan Ticaret Müşavirlerimiz ile “Mobilya, Müteahhitlik-Teknik Müşavirlik” sektörlerine yönelik e-sohbet toplantısı gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Bahse konu programa Romanya ile iş yapmakta olan iş insanlarımızın da konuşmacı olarak katılarak tecrübelerini paylaşacağı ifade edilmektedir.
Detaylı bilgi ve zoom linki ekteki dokümanda yer almaktadır.

EK