Ana Sayfa » Haberler » Ticaret Müşavirlikleri İle Elektronik Sohbetler ”Kahire ve İskenderiye Temsilcileri İş Dünyası İle Buluşuyor

Ticaret Bakanlığı ev sahipliğinde Ticaret Müşavirlikleri ile Elektronik Sohbetler gerçekleştirilmektedir.

20 Ekim 2020 Salı günü saat 14:30-16:00 saatleri arasında ”Kahire ve İskenderiye Temsilcileri  ile  elektronik sohbet gerçekleştirilecektir.

Sohbet toplantısı “Microsoft Teams” uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Toplantıya https://dtybs.ticaret.gov.tr/e-sohbetler/takvim/detay/msr-temsilcilerimiz-is-dunyamz-ile-bulusuyor/   linkine tıklayarak kayıt olabilirsiniz.(Internet Explorer tarayıcısı desteklememektedir).Microsoft Teams uygulaması bilgisayarlara yüklenebileceği gibi web üzerinden de katılım mümkündür. Sohbet toplantısının akıllı mobil cihazlardan takip edilebilmesi için ise Microsoft Teams uygulamasının mobil cihazlara indirilmesi gerekmektedir.

Konuşmacılar;

Mehmet GÜNEŞ – Kahire Ticaret Müşavir Yardımcısı

Atilla YENİGÜN – Kahire Ticaret Müşavir Yardımcısı

Emre CEVİZ – İskenderiye Ticaret Ataşesi

Muhammet Mesut TOPRAK – Taypa Tekstil – Yönetim Kurulu Başkanı – (DEİK Türkiye-Mısır İş Konseyi Başkanı)

Emre ATLI – Finans Direktörü – Hayat Kimya Mısır

Halit YALÇINDAĞ – Fabrika Müdürü – Paşabahçe Mısır

Müslüm ATLI – Genel Müdür – Alpha Textile

Saygılarımızla.

ODA AİDATLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU !!!

Sayın Üyemiz,

2020 yılı Oda aidatlarının (yıllık ve munzam) 1. ve 2. taksitlerinin son ödeme süresi; 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 17:30’da sona erecektir.

ODA AİDATLARINIZI;

Son ödeme gününden sonra tahsil edilecek aidatlara gecikme zammı eklenerek (kanun gereği) tahsil edilecektir.

EREĞLİ KONYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SAYIN ÜYEMİZ

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

TOBB_BS_UYE_FIRMA_KULLANICI_KLAVUZU

Sisteme gitmek için       :https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/